Detox-Yrttiteetä Laihtuminen

laihtuminen ruokavalio mehu

Suuri laihtuminen suunnitelma on löydetty hyvä tasapaino terveellisen ruokavalion ja aktiivista elämäntapaa. Mitä hoitolaitos oli keskittyä tavoite vähentää LDL-tasoa. Koska tällä kertaa, on ollut useita tutkimuksia, jotka ovat osoittaneet juurikaan MITÄÄN-vaikutus vähärasvainen ruokavalion painonnousu tai Sydän-ja verisuonitauteihin. On olemassa pohjimmiltaan kahdenlaisia LDL. Siellä on suuri vilkasta Tyyppiä, LDL -, joka ohjaa rasvaa, ja siellä on Tyyppi B, LDL, joka ohjaa hiilihydraattien ja fruktoosi kulutus. Se on Tyyppi B, joka liittyy lisääntyneeseen Sydän-ja verisuonitauteihin.

Useat viimeaikaiset tutkimukset ovat kiinnittäneet yhteyksiä kahvia saanti, leptiini vähentäminen ja laihtuminen. Vuonna 2005 tekemän tutkimuksen Westerterp-Plantenga MS, korkea kofeiinin saanti liittyi laihtuminen ja tukahdutetaan leptiini tasot naisilla. Tutkijat Brooklyn College on raportoitu käänteinen yhteys kahvin kulutuksen ja lihavuuden. Niiden tarkastelu käsittelee mahdollisuutta, että kofeiini ja muut osat kahvia, mukaan lukien quinides ja chlorogenic happo, voi olla mukana aiheuttaa laihtuminen. Tämä näyttö tukee syy-seuraus-suhdetta kahvia saanti ja laihtuminen.

Yrittää laihtua ilman liikuntaa rajoittaa tehokkuutta teidän ponnisteluja. Vain koska et halua teidän laihtuminen tulevan veden paino, voit myös halua menettää lihas. Ilman liikuntaa, kuitenkin, noin 25 prosenttia, mitä paino sinun menettää koostuu lihas sijaan rasvaa.

Käyttäessään, mukaan lukien yhdistelmä voimaharjoittelua ja sydän, auttaa vähentämään tätä vaikutusta, joten voit säilyttää enemmän kehon rasvattomaan massa. Se myös auttaa sinua luoda suurempi kalori vaje, joten sinun laihtua vähän nopeammin. Esimerkiksi henkilö, joka painaa 160 kiloa voi polttaa 219 kaloreita keilailu tunnin, 314 kaloria kävellen 3,5 km / h ja 424 kaloreita uima-kierrosta tunnin.
Pienin suositeltu liikunta on 150 minuuttia viikossa, mutta kaksinkertaistaa, joka on todennäköisesti auttaa laihtuminen. Tehdä vahvuus-harjoituksia vähintään kahdesti viikossa.

Ensin huonot uutiset: Kolme neljäsosaa Amerikkalaisista on "rasvaa geeni" liittyy 20-30 prosenttia suurempi riski lihavuuden. Mutta se ei tarkoita, että olet tarkoitus olla raskas. Hiljattain Brittiläinen katsauksessa todettiin, että liikunta voi trump teidän genetiikka. Fyysisesti aktiivisia ihmisiä, joilla on rasva-geeni on 27 prosenttia vähemmän todennäköisesti tulla ylipainoisia kuin sohvalla perunat, jotka ovat sitä. Kyse ei ole koulutusta triathlon, aktiivisia ihmisiä, on vain yksi tunti tai enemmän kohtalainen-voimakasta liikuntaa viikossa. Tavoitteena on suositellut viisi tuntia viikossa (kolmen päivän sydän ja kaksi päivää voimaharjoittelu) ja voit rev teidän painonlasku tuloksia jopa enemmän.

Työskentely ulos polttaa kaloreita ja rasvaa ja parantaa aineenvaihduntaa-rakennus lihasmassaa. Mutta niille yrittää laihtua ovat tunnettuja yliarvioi määrä kaloria he polttaa ja ymmärrä, miten paljon ne toteuttaa. Valitettavasti järjestelmä on biologisesti ohjelmoitu pitämään ylimääräistä kiloa, sanoo Louis Aronne, M. D., professori aineenvaihdunnan tutkimus-ja johtaja, Kattava Paino Control Center at Weill Cornell Lääke.
Se tarkoittaa, että kun aloitat käyttäessään, kehon aistit alijäämä ja kiihdyttää sen nälän signaaleja, mukaan tarkastelun paino-tappio tutkimukset. Jos et ole ahkera, voit syödä kaiken voit polttaa ja sitten jotkut.