Imetys, Laihtumiseen Maailma, Ja Minun Hipster Vegaani Vauva

Imetys, Laihtumiseen Maailma, Ja Minun Hipster Vegaani Vauva

Jos Ostat Sen Nyt, voit vain ostaa tämän kohteen. Jos haluat saada lisää kohteita olet valinnut saada tämän tarjouksen, sulje tämä ikkuna ja lisätä näitä kohteita ostoskoriisi.

Breaking Point: ensimmäinen oli, kun en voinut liikkua hyvin, ja mieheni oli menettänyt melko vähän painoa leikkaus. Hän on lähellä minun paino-ensimmäistä kertaa koskaan, ja se on aika rasti minut pois. Se sai minut menettää ensimmäinen 100 kiloa. Toinen breaking point oli sen jälkeen, kun aloin saada vähän painoa takaisin, ja aloin tuntea vaikutukset my tyypin 2 diabetes taas. Minulla oli hutera, oli sydämentykytyksiä, en voinut laittaa sanoja yhteen kertoa jollekin, minulla oli ongelma.

Kuitenkin, että möykky rasvaa noin minun vyötärö alkoi tulla minun taakka niin paljon, että edes yrittää laittaa sukat aiheuttamat haaste minulle, puhumattakaan siitä, että en tunne hengästynyt paljon helposti ja huolehtii neljä lasta renkaan minut ulos liian nopeasti.

Minulla oli meni läpi yhden kierroksen laihtumiseen" istunnon aikana ensimmäisen neljänneksen viime vuonna, kun otin osaa kliinisessä tutkimuksessa (suositellaan kollega), joka vaati minua jättämään sokerin ja vähentää ruoan saanti. Yli 3 kuukautta, en onnistunut laihduttaa jonkin verran, menettää 11.8 kg tarkalleen loppuun mennessä ohjelman huhtikuussa.

Yhtä epäeettistä kuin se saattaakin tuntua, tutkimuksissa on havaittu, että paino voi jopa vaikuttaa negatiivisesti mahdollisuuksiasi saada työtä. Tutkimus julkaistiin International Journal of Obesity, tutkijat huomasivat, että vuokraamalla päätökset olivat vaikuttaneet negatiivisesti, kun kuva oli henkilö, joka oli ylipainoisia verrattuna kuvan, että sama henkilö lähettää laihtuminen leikkausta. Toinen tarkastelun työterveyshuolto-Ja terveysministeriö totesi, että ihmiset, joilla on korkea BMIs ovat usein huomiotta alkuperäisen työtarjouksia, esimiestehtävissä, ja tarjouksia verrattuna niiden ohuempi kollegansa. Laihdutus ei ole vain muuttaa haastattelijan tai pomon harhaa, se myös antaa sinulle enemmän luottavainen ja tehdä haastattelemalla paljon helpompaa!

Sen jälkeen palasin lempeä kävely pitää minun aktiivisuudesta. Mutta minun jatkuva alhainen tunnelmia en halua kokata tai syödä terveellisesti. Halusin iso emotionaalinen halata Ben & Jerry; halusin lusikka niitä koko yön, ja kertoa heille kaiken piti olla OK. Ehkä useita kertoja yön. En todellakaan ollut valmis aloittamaan Laihdutus World huolimatta ihmiset sanovat: 'oi se on niin helppo ruokavalio kanssa tai ilman lasta.

' Joten ottaa out, jäätelöä ja suklaata jatkoi ruoki minun pimeyden ja he olisivat silti olla tekemässä, joten nyt jos Freya ei ollut diagnosoitu CMP (lehmän maidon proteiini), allergia.

Ihmisten täytyy syödä tuore omena ja yritä välttää jäljellä torjunta -, pesu-ja kuorinta. Kolmen päivän aikana, voit juoda vettä tai teetä ilman ärsytystä, kun olet janoinen, kuten minttu teetä, vehnä teetä, punaista teetä, ja Houttuynia teetä. Aikana laihtuminen aikana, vatsa on hyvin herkkä, joten yritä välttää juominen juomien kofeiinia, kuten teetä, kahvia, vihreää teetä, oolong teetä, jotta voidaan välttää ruoansulatuskanavan epämukavuus. Jos on ummetus aikana laihtuminen, voit juoda yksi tai kaksi ruokalusikallista oliiviöljyä kolmas yö edistää kehon erittymistä myrkkyjä säästöjä.